JUGO DE ALOE

27,00 €
Impostos inclosos

SUC ÀLOE 100% NATURAL 1:1 ESTABILITZAT EN FRED

Quantitat

Complement nutricional

El nostre Suc d'Aloe Vera procedeix de plantacions ecològiques de Tampico (Mèxic), on les condicions climàtiques i geogràfiques permeten obtenir un Aloe d'extraordinària qualitat. L'espècie que resulta de major interès per les seves propietats és la que fem servir a la nostra empresa, el "Aloe Vera Barbadensis Miller", en els fulls trobem més de 250 components amb una àmplia varietat de propietats farmacològiques. El procés de recol·lectat i preparació el realitza la prestigiosa empresa Aloe Corp, que gràcies a un procés patentat anomenat MAP, on es produeix una hidròlisi enzimàtica selectiva dels polifenols (mínim 10%) i una estabilització en fred, s'aconsegueix triplicar les propietats del gel natiu, a més d'eliminar l'aloïna de la seva composició.

Aquestes propietats la garanteixen el segell de ACTIVALOE, a més de tenir l'aprovació del IASC (International Aloe Science Council) el que confirma els corresponents certificats de qualitat.

És de destacar la seva potent efecte antioxidant gràcies al seu alt contingut en polifenols actius, aquestes substàncies són les que protegeixen les cèl·lules contra el dany oxidatiu causat pels anomenats "radicals lliures" que poden danyar parts importants dels òrgans, desencadenant les malalties degeneratives, a més del seu efecte diürètic i depuratiu que afavoreixen l'eliminació de toxines i metalls pesants del nostre organisme.

Els estudis indiquen que es pot aconsellar contra inflamacions com problemes d'artritis i reumatisme, colesterol, hipertensió, varius, acidesa d'estómac, asma, diabetis, digestions pesades, restrenyiment, cel·lulitis, problemes al·lèrgics, hemorroides ... A més de tenir efecte antitumoral (gràcies a l´acemanà), regeneratiu, immune modulador, oxigenant, antihistamínic i alcalinitzant per a l'organisme.

Per a ús intern s'aconsella de 50 a 100 ml, repartit en 2 o 3 preses segons les circumstàncies.

El nostre Suc d'Aloe Vera és 100% natural i s'extreu directament de la planta, no és reconstituït. Per això es denomina 1: 1. Procedeix de cultius ecològics controlats, conté com a mínim 10% de polisacàrids actius naturals propis de l'Aloe. També tenim la garantia IASC (Consell Científic Internacional de l'Aloe) que ens atorguen els certificats de qualitat.

Ingredients:

Suc d'àloe 1: 1, Aloe Vera Barbadensis Miller, conservants (sorbat potàssic, benzoat sòdic), corrector de l'acidesa (àcid cítric).

Exialoe
2020

També li podria agradar